Vloeren: Projectstoffering

Stofferingen voor zakelijke doeleinden, of ten behoeven van gezondheidszorg, onderwijs, defensie, overheid, enz.Is voor Forma – Interieur niet een kwestie van laagste prijs en daarbij dus ook inboeten om kwaliteit.

Bij Forma – interieur gaan wij voor het mooiste resultaat met materialen waar wij achter kunnen staan, zodat u een product krijgt waar jarenlang met veel plezier op gewerkt kan worden.

Onze stoffeerders gaan voor de beste afwerking en een superieur resultaat

Voor het maken van een ontwerp kunt u uiteraard al bij ons terecht en tijdens uw bezoek in onze showroom zijn alle materialen te bezichtigen

De mooiste ontwerpen, combinaties van stofferingen zijn mogelijk, daarnaast kan de raamdecoratie gelijk op de gekozen kleuren worden afgestemd. Hierdoor is een uniek ontwerp afgestemd op uw wensen probleemloos te maken.

Uiteraard ontvangt u van ons daarna een passende scherpe offerte, waarna na akkoord de werkzaamheden volgens afspraak worden uitgevoerd.

Uiteraard zijn wij bij ongelukjes, klachten of wijzigingen bereikbaar en oplossingsgericht. Om u zo snel mogelijk weer ‘back in to business as usual’ te helpen

In ons assortiment vind u alle vloeren met de hoogste eisen, als het gaat om antislip vloeren, ESD vloeren, hygiënische vloeren, enz. allemaal met de juiste certificeringen gelegd door geclassificeerde stoffeerders met alle benodigde certificaten.

Vragen?

Laat ons contact met u opnemen!

Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten