Vloeren: Tapijttegels

Met tapijttegels kunnen de mooiste, onmogelijkste, prachtigste en geweldigste designs gemaakt worden voor uw kantoor, ontvangstruimte, kantine of wat dan ook.

Daarnaast zijn tapijttegels perfect te combineren met harde vloeren, omdat de bijhorende PVC collecties dezelfde hoogtes hebben als de tegels en daarom naadloos zonder aluminium overgangsprofielen tegen elkaar aan kunnen worden gelegd.

Tapijttegels zijn 100% geschikt voor gebruik in kantoren waar gebruik wordt gemaakt van bureaustoelen bij de keuze van de juiste kwaliteit zal de vloer nauwelijks lijden van de bureaustoelen.

Een groot aantal tapijttegels zijn vanwege het gebruik van een hoog percentage recycle materialen geplaatst door het RVO op de MIA lijst, hierdoor is wellicht een gunstige belastingaftrek voor uw onderneming mogelijk.

Bij Forma zijn wij u graag van dienst met het ontwerpen van uw vloer uiteraard nemen wij graag uw wensen en budget hierin mee.

In onze showroom van ruim 400 vierkante meter vind u buiten een enorme collectie tapijttegels, ook raamdecoraties, zonweringen en garagedeuren.

U bent van harte welkom de koffie staat klaar!

Vragen?

Laat ons contact met u opnemen!

Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten