Vloeren: Vloerkleden

Of je nu klassiek woont of modern, groot of klein: een vloerkleed als wooneiland past altijd! Het ideale interieur is persoonlijk, maar moet ook een geheel zijn.

Door een Vloerkleed op Maat toe te passen als wooneiland wordt je zithoek of eetkamer een eenheid. Je verbindt verschillende meubelen – de bank, salontafel en het dressoir – tot een comfortabel geheel.

Bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Hoe groter het kleed, des te groter het gevoel van comfort. Onze vloerkleden zijn op elke maat en naar eigen wens te maken, dus aan te passen aan elke ruimte! Speel met de afmeting, de vorm, de kleur van het tapijt en de verschillende soorten en kleuren afwerkingen.

Bij forma – interieur vind je een uitgebreid assortiment van tapijten om het vloerkleed/ karpet mee samen te stellen.

Ruim 425 vierkante meter inspiratie in onze showroom! op het gebied van vloeren, zonwering en garagedeuren

De koffie staat klaar en u bent van harte welkom. Met Forma haalt u een bedrijf binnen met een eigen inmeetservice en ook de montage wordt netjes door ons uitgevoerd. kortom gegarandeerde kwaliteit!

Vragen?

Laat ons contact met u opnemen!

Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten