Garagedeuren: Aandrijfsystemen Novoferm

Stel: het regent flink. U rijdt lekker droog in de auto naar huis om vervolgens in de regen te moeten uitstappen voor het openen van de garagedeur… Niet echt ideaal. Het alternatief? Elektrisch aangedreven garagedeuren. De deur opent dan met een handzender, vingerafdrukscan of code. Handig als u bijvoorbeeld een groot gezin heeft en niet talloze sleutels in omloop wilt brengen.

VERSCHILLENDE AANDRIJVINGSSYTEMEN

NOVOPORT AANDRIJVING

Geschikt voor de elektrische aandrijving van Novoferm sectionaaldeuren. 

Het systeem zorgt niet alleen in de werking voor een hoog comfort, maar ook tijdens de montage. Omdat het niet zoals conventionele aandrijvingen aan het plafond, maar eenvoudig in de deurlooprails gemonteerd wordt. 

In iedere individuele situatie wordt het Novoport systeem links of rechts in de deurlooprails gemonteerd. Zo blijft het plafond vrij en montageobstakels worden hierdoor uitgesloten. Bovendien wordt opbergruimte aan het plafond gecreëerd. Alle onderdelen zijn tijdens de productie voorgemonteerd, passen precies en zijn hierdoor eenvoudig te monteren. Dit bespaart montagetijd en –kosten, waardoor het NovoPort aandrijvingssysteem als geheel voordelig is. 

NOVOMATIC AANDRIJVING

Geschikt voor de elektrische aandrijving van sectionaaldeuren en kanteldeuren. Ook geschikt ter vervanging van oudere motoren van andere leveranciers en passend op nagenoeg alle deuren. Voor alle deuren van andere leveranciers geschikt

Informeer vrijblijvend of wij uw bestaande deur electrisch kunnen maken, want uiteraard zijn hier diverse mogelijkheden voor.

In onze showroom vind u diverse Novoferm opstellingen en bent u van harte welkom om deze te komen bewonderen en bedienen. Daarnaast vind u woninginrichting, zonwering in onze ruime showroom.

Vragen?

Laat ons contact met u opnemen!

Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten