Onderwijs inrichting

Onderwijs inrichting

Ons producten palet is ideaal geschikt voor het onderwijs, stofferen van lokalen, kantines, enz. daarnaast zonweringen om het klimaat binnen het schoolgebouw op orde te houden en om het zicht op de digiborden optimaal te houden.

Zonwering

Bij scholen wordt vaak gebruik gemaakt van uitvalschermen en/of screens, deze zonweringen hebben wij in diverse gradaties qua zonwering om zo het ideale klimaat en daarnaast de juiste hoeveelheid licht te filteren.

Zonweringen worden vaak electrisch uitgevoerd, wij adviseren u graag over de mogelijkheden hierin.

Raamdecoratie

Raamdecoraties hebben verschillende functies voor het onderwijs, ze zijn sfeer verhogend, verduisterend, zonwerend en waarborgen daar waar nodig de privacy van de leerlingen.

In ons assortiment vind u een enorme collectie gordijnen, indien nodig brandvertragend. Daarnaast alle denkbare raamdecoraties.

Qua bedieningen, kleuren en systemen adviseren wij u graag.

Vloeren

Vloeren in het onderwijs moeten bestand zijn tegen intensief gebruik. Daarvoor hebben wij diverse soorten tapijten, pvc vloeren, marmoleum vloeren en laminaat vloeren in ons assortiment.

Voor lokalen zoals bijvoorbeeld een theaterlokaal hebben wij passende vloeren, daarnaast hebben wij uiteraard ook passende vloeren voor andere praktijklokalen. Zelfs een anti statische vloer (de zogenaamde ESD vloeren) kunnen wij voor u verzorgen.

Voor uw entree hebben wij diverse soorten schoonloopsystemen in ons assortiment om u op die manier te voorzien van frisse en schone entree, de eerste oogopslag is namelijk een daalder waard!

In onze showroom kunnen wij u alle producten laten zien en kunnen wij u voorzien van passend advies. Uiteraard kunt u ook via e-mail uw vragen en of aanvragen toezenden.