Vloeren: Tapijt

Tapijten zijn van nature een heerlijke vloer om op te leven, lekker zacht en mooi. Met de hoge kwaliteiten in onze collectie bent u verzekert van de mooiste en de beste tapijten die middels de James vlekkenwijzer uitstekend zijn te onderhouden en te reinigen.

Inmiddels is bewezen dat u met tapijt een gezonder leefklimaat in uw huis creëert, voor meer informatie hierover bent u van harte welkom in onze ruime showroom.
In het assortiment van Forma interieur te Rotterdam vindt u merken zoals: Bonaparte tapijt, Parade tapijt, Desso tapijt, Interfloor en Van Besouw.

De tapijten kunnen al dan niet gelegd worden met ondervloer door onze vakkundige stoffeerders. En wordt altijd bij u thuis opgemeten, zodat het risico van het meten uiteraard bij ons ligt.

Ook trappen kunnen gelegd worden naar uw wensen, met loper, met roedes, met zijkanten, enz. Onze stoffeerders maken uw trap helemaal naar uw wens!
 
Binnen onze collectie vind u ook tapijten die gemaakt zijn van gerecyclede materialen en tapijten die gemaakt zijn met 100% natuurlijke materialen, zoals wol Sisal en katoen.

In onze ruime showroom van 400 vierkante meter vind u buiten tapijt, ook raamdecoraties, zonweringen en garagedeuren.

U bent van harte welkom de koffie staat klaar!

Vragen?

Laat ons contact met u opnemen!

Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten