Zorg inrichting

Zorg inrichting

Ons producten palet is ideaal geschikt voor de zorg, het snel acteren om snel een vrijgekomen kamer te stofferen is iets dat wij dagelijks uitvoeren. Ook brandvertragende raamdecoraties, gordijnen en vloeren klinken ons niet vreemd in de oren.

Zonwering

In de zorg is een praktische zonwering de meest gekozen zonwering, in dat geval gaat het dan over screens, maar ook uitvalschermen, knikarmschermen en zelfs markiezen zijn een optie in de zorg Zonweringen worden vaak electrisch uitgevoerd, wij adviseren u graag over de mogelijkheden hierin. Koppelbaar met uw zorg(oproep)systeem is voor ons geen probleem.

Raamdecoratie

Raamdecoraties hebben verschillende functies voor de branche zorg, ze zijn sfeer verhogend, verduisterend, zonwerend en waarborgen daarwaar nodig de privacy van uw klanten. In ons assortiment vind u een enorme collectie gordijnen, indien nodig brandvertragend. Daarnaast alle denkbare raamdecoraties. Qua bedieningen, kleuren en systemen adviseren wij u graag.

Vloeren

Vloeren in de zorg moeten bestand zijn tegen intensief gebruik. Daarvoor hebben wij diverse soorten tapijten, pvc vloeren, marmoleum vloeren en laminaat vloeren in ons assortiment. In onze collectie vloeren vind u vloeren die gemaakt zijn voor intensief gebruik die daarnaast ook de uitstraling hebben die geschikt zijn voor hun doel. Zodat uw cliënten zich veilig en thuis kunnen voelen. Voor de keukenafdeling zijn er vloeren beschikbaar met de juiste slipweerstanden die goed schoon te maken zijn, zodat een goede hygiëne in deze ruimtes perfect te realiseren. Voor uw entree hebben wij diverse soorten schoonloopsystemen in ons assortiment om u op die manier te voorzien van frisse en schone entree, de eerste oogopslag is namelijk een daalder waard! In onze showroom kunnen wij u alle producten laten zien en kunnen wij u voorzien van passend advies. Uiteraard kunt u ook via e-mail uw vragen en of aanvragen toezenden.