Zware industrie / botlek

Zware industrie / botlek

Ons producten palet is ideaal geschikt voor de horeca, zelfs het stofferen van de dinertafels met marmoleum kan bijvoorbeeld voorkomen. Ook brandvertragende raamdecoraties, gordijnen en vloeren klinken ons niet vreemd in de oren.

Zonwering

Bij horeca en zonwering wordt er al vaak gedacht aan terraszonweringen in combinatie met bijvoorbeeld een terrasverwarmer. Dat is inderdaad een optie. Maar ook screens voor hotel kamers, markiezen en uitvalschermen voor zonwering en sfeer. Ook voor de ingang van uw etablissement is een baldakijn een mooie welkom voor uw klanten.

Zonweringen worden vaak electrisch uitgevoerd, wij adviseren u graag over de mogelijkheden hierin.

Raamdecoratie

Raamdecoraties hebben verschillende functies voor uw onderneming, ze zijn sfeer verhogend, verduisterend, zonwerend en waarborgen daarwaar nodig de privacy van uw klanten.

In ons assortiment vind u een enorme collectie gordijnen, indien nodig brandvertragend. Daarnaast alle denkbare raamdecoraties.

Qua bedieningen, kleuren en systemen adviseren wij u graag.

Vloeren

Vloeren in de horeca moeten bestand zijn tegen intensief gebruik. Daarvoor hebben wij diverse soorten tapijten, pvc vloeren, marmoleum vloeren en laminaat vloeren in ons assortiment.

Voor de keukenafdeling zijn er vloeren beschikbaar met de juiste slipweerstanden die goed schoon te maken zijn, zodat een goede hygiëne in deze ruimtes perfect te realiseren.

Voor uw entree hebben wij diverse soorten schoonloopsystemen in ons assortiment om u op die manier te voorzien van frisse en schone entree, de eerste oogopslag is namelijk een daalder waard! In onze showroom kunnen wij u alle producten laten zien en kunnen wij u voorzien van passend advies. Uiteraard kunt u ook via e-mail uw vragen en of aanvragen toezenden.