Over Ons

Forma uw specialist in

  • Zonwering, garagedeuren en full service stoffering van vloeren en ramen
  • Ervaren en deskundige eigen stoffeerders
  • Vakkundig advies en montage door eigen monteurs van uw zonwering
  • Scherpe prijzen
425m2 Showroom

In de showroom zijn onze productgroepen overzichtelijk gepresenteerd, zodat u de materialen kunt voelen en ervaren. Hier kunnen wij u onder het genot van een kop koffie voorzien van advies over de producten die aansluiten bij uw wensen. Daarbij houden wij rekening met de budgetten en de technische mogelijkheden. Het is mogelijk om stalen mee te nemen om deze op uw gemak te bekijken in uw eigen interieur. Vanzelfsprekend komen wij graag met stalen langs op locatie. Het voordeel hiervan is dat dit kan op een tijdstip dat u het beste schikt en eventuele aandachtspunten meteen opgemerkt worden.

Maatwerk

Woning-, en projectstoffering, zonwering en garagedeuren is maatwerk. U ontvangt van ons een deskundig advies bij de keuze voor producten afgestemd op uw budget, wensen en de technische mogelijkheden. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van nieuwe producten en technieken. Het is ons streven om samen met u tot een prachtig eindresultaat te komen.

Forma Interieur Rotterdam

Showroom

De koffie staat voor u klaar

Werken bij Forma?

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Een team van specialisten

Ons personeel is VCA-gecertificeerd en voldoet hiermee op een groot aantal punten aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken? Bel (010) 466 52 15 of kom langs in onze showroom.