Garagedeuren: Kanteldeuren

Kanteldeur_3

STALEN KANTELDEUREN

Alle Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Er is een ruime keuze in profileringen en RAL-kleuren.

Een kanteldeur is uit te breiden met diverse accessoires, zoals een op afstand bedienbare aandrijving, ingebouwde loopdeur of een extra beveiligingsset t.b.v. het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

GEÏSOLEERDE KANTELDEUREN

De Easyport is een volledig geïsoleerde stalen kanteldeur. De deur is ook verkrijgbaar met geïntegreerde loopdeur. Hierdoor is de Easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken. Er is een ruime keuze in profileringen en RAL-kleuren.  

HOUTEN KANTELDEUREN

Naast de stalen kanteldeuren zijn ook massief houten kanteldeuren verkrijgbaar. Novoferm massief houten deuren worden alleen uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van Noord-Europees vuren geproduceerd.

Novoferm houten kanteldeuren zijn leverbaar met diverse accessoires. Ook uitbreiding met een op afstand bedienbare aandrijving behoort tot de mogelijkheden.

Bij Forma krijgt u deskundig advies, secure inmeting en professionele montage. Met daarbij een deur afgeleverd volgens het CE keurmerk!

In onze showroom vind u diverse Novoferm opstellingen en bent u van harte welkom om deze te komen bewonderen en bedienen. Daarnaast vind u woninginrichting, zonwering in onze ruime showroom.

De koffie staat klaar!

Vul het onderstaande offerteformulier in voor een passende offerte


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten