Garagedeuren: Sectionaaldeuren

Sectionaaldeur_1

Veilig, Solide en een verfraaiing van uw woning!

Sectionaaldeuren draaien in tegenstelling tot kanteldeuren niet naar buiten, de panelen schuiven naar boven, waardoor de plaats vóór de garage volledig benut kan worden. Dit is vooral handig wanneer u een korte oprit heeft. Een Novoferm sectionaaldeur past altijd mits de garage diep genoeg is. De sectionaaldeur kan geplaatst worden achter de opening van garages met :klassieke rechthoekige, afgeschuinde hoeken, opgezette togen of geïntegreerde ronde bogen vormen.

STALEN SECTIONAALDEUREN

Dubbelwandig geïsoleerde garagedeuren die naar hun toenemende isolatiewaarden zijn genoemd: iso-20, iso-45 en iso-70. De iso-20 heeft een isolatiewaarde van meer dan dubbelglas (isolatiewaarde: R = 1,00 m2K/W), iso-45 benadert de isolatiewaarde van een spouwmuur (isolatiewaarde: R = 2,17 m2K/W) en iso-70 heeft een isolatiewaarde van R = 2,94 m2K/W. De panelen van de iso-45 en iso-70 zijn thermisch onderbroken. Er is een ruime keuze in profileringen en RAL-kleuren.

Verder is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een op afstand bedienbare aandrijving, ingebouwde loopdeur of een extra beveiligingsset t.b.v. het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Bij Forma krijgt u deskundig advies, secure inmeting en professionele montage. Met daarbij een deur afgeleverd volgens het CE keurmerk!

In onze showroom vind u diverse Novoferm opstellingen en bent u van harte welkom om deze te komen bewonderen en bedienen. Daarnaast vind u woninginrichting en zonwering in onze ruime showroom. De koffie staat klaar!

Vul het onderstaande offerteformulier in voor een passende offerte


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten