Vloeren: Marmoleum / Linoleum

Marmoleum 100% natuurlijk en gigantisch veelzijdig, toepasbaar in alle branches en wordt door Forma Interieur ook gelegd voor particulier gebruik

Door de talloze mogelijkheden, eindeloze kwaliteiten en suprieure eigenschappen is marmoleum al sinds 1863 een product waar mensen op leven en werken.

Bij Forma Interieur beheersen wij het proces van inmeten, offreren en aanbrengen van deze complexe vloeren. Met onze eigen medewerkers gaan wij altijd voor het beste resultaat en dat voor schappelijke prijzen voor een 100% duurzaam product!

Forbo, de fabrikant van de Marmoleum vloeren heeft een uitgebreide collectie kleuren, diktes vormen en soorten, hierdoor is er voor elke situatie een Marmoleum vloer mogelijk.

Bij Forma interieur bent u aan juiste adres als het gaat om Marmoleum, voor zowel advisering, inmeten, leggen en nazorg. Wij zijn van het begin tot het eind bij het project betrokken!

Ruim 425 vierkante meter inspiratie in onze showroom! op het gebied van vloeren, zonwering, raamdecoratie en garagedeuren

De koffie staat klaar en u bent van harte welkom.

Met Forma haalt u een bedrijf binnen met een eigen inmeetservice en ook de montage wordt netjes door ons uitgevoerd. kortom gegarandeerde kwaliteit!

Vragen?

Laat ons contact met u opnemen!

Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten