Zonwering: Markiezen

Een markies is een toonaangevende nostalgische zonwering. Binnen het product markiezen zijn er tal van mogelijkheden om uw markies samen te stellen zoals u dat wenst. Forma zonwering levert veel verschillende modellen markiezen, kleuren en materialen.

Diversiteit aan Markiezen

Modellen: binnen de verschillende modellen heeft u de keus uit onder meer het petmodel, het baldakijn, het standaardmodel, het ronde model, het vaste model en het klapmodel.
Kleuren: voor vaste markiezen en baldakijnen zijn alle leverbare kleuren acryldoek en lakfolies te gebruiken. De frameonderdelen kunnen bovendien worden geleverd in elke gewenste RAL-kleur.
Materialen: voor het frame kunt u kiezen uit aluminium of verschillende soorten hout; de omkasting wordt gemaakt van aluminium, hout of kunststof. Voor het markiesdoek bestaat de keuze uit acryldoek, lakfolie of Soltis stretchdoeken
 
Ook voor bedrijven kunnen markiezen een manier zijn om uw bedrijf mee te promoten, omdat de markiezen kunnen worden voorzien van verschillende soorten reclame uitingen.
 
Markiezen zijn zowel handbediend als electrisch bediend verkrijgbaar.
 

Bekijk de markiezen in onze showroom

In de showroom van Forma Zonwering hangen diverse markiezen, zodat wij u juist kunnen adviseren. Bij een bezoek aan onze showroom staat de koffie klaar en adviseren wij u geheel vrijblijvend. Kom langs de Showroom in Rotterdam aan de Galateestraat 8

Daarbij is onze showroom van 400 vierkante meter zeker de moeite waard!

DE KOFFIE STAAT KLAAR!

Vragen?

Laat ons contact met u opnemen!

Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten