Zonwering: Rolluiken

Rolluiken zijn een perfecte uitkomst bij warm weer en veel zon. Al jarenlang verzorgen wij met plezier de zonweringen van particulieren en bedrijven. Op de website vindt u meerdere voorbeelden van ons werk maar ook in onze showroom in Rotterdam vindt u meerdere rolluiken.

Opbouwrolluiken voor optimale zonwering en geluidswering

Het rolluik dat de meeste mensen kopen in Nederland is de opbouwrolluik. De opbouwrolluiken bieden uw huis optimale zonwering, geluidswering en inbraakwering. Bovendien werkt het rolluik in de zomer en winter als extra isolatie; in de winter houdt het rolluik de warmte binnen, en in de zomer houdt het de warmte buiten. Forma Zonwering verkoopt rolluiken van Allround zonwering & Roma, luiken van topkwaliteit in alle soorten, kleuren en maten. De rolluiken zijn te kopen in elke gewenste kleur, met een grote variatie in type omkasting en lamellen in variabele afmetingen, ook in Rotterdam, Delft en Den Haag.

Schuine rolluiken

Ook schuine rolluiken horen tot de mogelijkheden en zijn volledig optrekbaar, perfect verduisterend en erg mooi.

Roldeuren en rolluiken

Roldeuren zijn zeer efficiënt als het gaat om veiligheid, ruimte en isolatie voor uw garage, bedrijfsruimte of schuur. Een roldeur biedt veiligheid omdat de lamellen erg stevig en solide, en dus niet zomaar te forceren zijn. Doordat de lamellen oprollen in een omkasting boven de deuropening, zijn geen geleidingen nodig waar de deur in moet lopen. Dat betekent meer vrije ruimte in de hoogte. Ten slotte wordt warmteverlies via de deur beperkt doordat de lamellen volledig zijn gevuld met isolatiemateriaal.

De bediening is geheel op uw eigen voorkeur af te stemmen. Zo kan de deur worden voorzien van een motor van Somfy, met daarbij alle mogelijkheden die Somfy biedt, van afstandsbedieningen tot handzenders en wandzenders. Wilt u direct contact opnemen? Stuur dan bericht naar info@forma-zonwering.nl of bel naar 010 4665215. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Rotterdam

De koffie staat klaar!

Vragen?

Laat ons contact met u opnemen!

Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten