Zonwering: Screens

Groot aanbod Screens en Ritscreens

Tegenwoordig is de keus in type screen aanzienlijk uitgebreid en kunnen de screenkasten bovendien geleverd worden in verschillende vormen en in alle RAL-kleuren. Ook is er een screen ontwikkeld dat langs de geleiding wordt dicht geritst. Dankzij dit ritssysteem is het screen windvast, kan het ook dienstdoen als hor, kan de onderlijst van het screen niet gaan klapperen en is de kier tussen doek en geleiding verleden tijd.
 
Forma Zonwering bv is leverancier van zowel het standaard screen als van ritsscreens en levert ook bekende merken als Roma en Allround zonwering. Dankzij de enorme variatie in zowel kleuren als vormgeving is voor praktisch elke gevel wel een geschikt screen te vinden.
 

Handmatige of elektrische bediening

Screens zijn met zowel handmatige als elektrische bediening leverbaar, en met zowel binnen- als buitenbediening. Handmatige bediening kan van buiten bijvoorbeeld met band of slinger; voor binnen is er de keus uit onder meer bediening met band, slinger of koord.
 
Electrische bedieningen: Forma Zonwering bv maakt alleen gebruik van Somfy motoren met 5 jaar garantie, de screens kunnen bedienbaar met schakelaar, afstandbediening of smartphone geleverd worden. Tevens is het mogelijk een volautomatisch systeem te monteren. Hierdoor zal het screen met hoge windkrachten automatisch omhoog gaan en met mooi zonnig weer automatisch zakken.

Ervaar de kwaliteit in onze showroom

U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Rotterdam van meer dan 400 vierkante meter inspiratie!

Kom een keertje langs, wij adviseren u graag.

De koffie staat klaar!

Vragen?

Laat ons contact met u opnemen!

Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten