Zonwering: Serre zonwering

Special ontwikkelede Serrezonwering

Bij Forma Zonwering vind u Serrezonweringen die speciaal zijn ontwikkeld voor verandadaken, serres, maar ook daklichten, de systemen kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

De doeken worden geritst in de zijgeleidingen, zodoende ontstaat er een strak geheel. de doeken worden omlaag getrokken door een gepatenteerd gasveer systeem, dit gasveer systeem zorgt voor zo min mogelijk koorden in het systeeem. Hierdoor is slijtage minimaal. Daarnaast zijn er verschillende cassette systemen leverbaar zodat er voor elke situatie een passend scherm te leveren is. Alle cassettes en geleidingen zijn standaard in alle RAL kleuren leverbaar, inclusief nog een aantal standaard structuurlakken

Bedien uw Serrezonwering electrisch

Bedieningen zijn electrisch en dat kan doormiddel van schakelaar, afstandsbedieningen, smartphone of kan aangesloten worden op uw Domotica systeem.

Het systeem staat in onze showroom gemonteerd en is daar te bewonderen, tevens vind u ruim 400 vierkante meter inspiratie op het gebied van zonwering, garagedeuren en woninginrichting.

DE KOFFIE STAAT KLAAR!

Vragen?

Laat ons contact met u opnemen!

Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten