Zonwering: Uitvalschermen

Meerdere Bedieningsopties mogelijk

Uitvalschermen geven elke woning een zonnige uitstraling. Deze schermen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en zijn er in zowel volledig gesloten als halfgesloten uitvoering. De armen van het uitvalscherm kunnen worden voorzien van een veer of gasveer, waardoor het doek een optimale spanning houdt en het scherm goed bestand is tegen windvlagen. Qua bediening is vrijwel alles mogelijk, met de Somfy toepassingen is bediening met afstandsbediening, telefoon of zon- windautomaat uiteraard mogelijk.

Bewonder de uitvalschermen in de Showroom

De koffie staat klaar en u bent van harte welkom.

Met Forma haalt u een bedrijf binnen met een eigen inmeetservice en ook de montage wordt netjes door ons uitgevoerd. kortom gegarandeerde kwaliteit! Een screen is een vlakhangende zonwering, voorzien van een serge doek van minimaal 525 gram per vierkante meter. Screens werden oorspronkelijk ontworpen voor bedrijfshuisvesting, vanwege de strakke uitstalling, de effectieve zonwering en de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Vragen?

Laat ons contact met u opnemen!

Vul het onderstaande formulier zo goed mogelijk in

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en verwerkt

Gerelateerde producten